14 Aralık 2007 Cuma


ofisimizdeki son günlerimiz...üzerinde nice gecelerin, gündüzlerin harcandığı etkinlikler, ne heyecanla hazırlanan sunumlar, yazışmalar unutuldukları yerden çıkartılıp, kolilerin içindeki yerlerini aldı bile. Hatta 2005 etkinlikleri dosyalarını, kendi aralarında ,yeni rafları nasıl merak ettiklerini konuşurken duydum :)

Masaları bir merak sardı, hele Egeme'in masasını sormayın gitsin. Ölürümde eşyalarımdan ayrılmam diyip duruyor, masanın altındaki davulun sesi kesildi, darbuka bir garipleşti. Faydalı motor melemez oldu. Belkıs'ın masasındaki toz Hot Chocolate yeni ofisi görebilecek miyim diye soruyor, kullanım tarihinin geçtiğini kabul edemiyordu zaten bir de bu geldi üstüne...

Şenay'ın masasının arkasındaki cd öbekleri de aynı merakı paylaşanlar arasında =) Nuray - ki kendisi mutfağımızın taçsız kraliçesi olur - çok mutlu yeni kocaman mutfağına kavuşacağı günleri bekliyor.


İlk iş yerim olarak içselleştirdiğim bu binadan ayrılmak üzüyor beni de, bahçesi, mutfağı her yeri ayrı bir eğlenceydi. Sokağının yazı, kışı, baharları kendine has renklere sahipti. Yeni binayı görmedim, eminim çok da güzel bir yer oldu. Ama buranın tadı, yazı, kışı özlenilecek şüphesiz... Dünya akıllısı Bono ve Changa'nın olmadığı bir çalışma ortamını tahmin etmesi şimdilik zor gözüküyor. Yeni ofisin kapılarında pati tıkırtıları arayacak kulaklarımız =) Dilimiz bir süre eski telefon numara ve adresini anacak ister istemez. Ayhh pardon diyip baştan alacağız konuşmayı =)


Kısacası aklımızdan çıkartamayacağız Zambak 13 ve 15 numarayı....



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder